Storskörd i Slottsträdgården – workshop och odlingsträff onsdag 19 oktober

Tack till alla som kom på den fantastiska potatis- och skördefesten och invigningen av nya lokalen. Odlingsnätverket sålde Sevedspotatis och fick in för över 1000 kr!

Vi tror att vi var mer än 200 personer som kom under eftermiddagen och kvällen/natten, många av dem grannar och andra boende på Seved.

Måndag 17 oktober träffades några i Slottisgruppen i Slottsträdgården för att skörda och höstrensa. Vi skördade linfrö, rödbetor, prydnadspumpor, morötter, potatis mm. En härlig skördekväll!!
Under de närmaste veckorna fortsätter vi med detta, så hör av dig om du vill vara med!

På onsdag 19 oktober kommer det vara en spännande workshop kl 15-17 som du kan vara med att forma. Under 2011 medverkar Malmö i utbildningsprogrammet SUS tillsammans med städer i Syd. Malmögruppen har valt att undersöka hur vi kan underlätta samverkan mellan aktörer i stadsmiljö och på landsbygden med fokus på odling. Se bifogad bilaga. Alla deltagare bjuds på fika. Anmälan senast den 17 oktober till: linnea.uppsall@malmo.se

Workshopen äger rum den 19 oktober i lokalen ”Flygande mattan”, Sevedsgatan 8 i Malmö, kl 15-17.

Från kl 17 finns möjlighet att delta i After Grow, odlingsaktivitet ordnad av Odlingsnätverket Seved. Meddela gärna om du vill delta i det och i så fall vill ha mat också. Mer info: www.susprogramme.wikispaces.com eller 040-343424, Linnea Uppsäll

Onsdag den 19 oktober är det som vanligt after-grow på Seved. Vi kommer bl.a. att plantera vitlök och mycket annat.

Vi ses i nya lokalen på Rasmusgatan 3 (ingång Jespersgatan)
Mycket välkomna!