Odlingsträff 14 mars kl 18-20 om gemensamhetsodling mm

Temperaturen stiger men ännu dröjer det ett tag innan vi ska börja gräva och få våra händer härligt jordiga!

Onsdag 14 mars kl 18-20 (obs tiden!)
Vi fortsätter brainstorma och diskutera vidare om alla fantastiska idéer som kom upp förra veckan om att komma igång med en gemensamhetsodling i Heleneholmsparken på andra sidan Ystadvägen! Förra veckan bildades en arbetsgrupp som kommer ses efter odlingsträffen. Välkommen att vara med!

I fredags hade vi ett möte med MKB och stämde av Odlingsnätverkets vårplanering och vi gick igenom allt som är på gång, tex nya odlingar, staket och pileplantering. På onsdag berättar vi mer om det. Vi kommer fortsätta att diskutera med olika fastighetsägare på Seved om deras tankar inför våren som vi sen kommer ta upp på odlingsträffarna. Om du som fastighetsägare läser detta så hör gärna av dig/er!
MKB och vi tyckte att det börjar bli lite sent att bygga en ny varmbänk, men om någon absolut vill göra en ny sådan så kontakta oss! Det finns fortfarande kvar lite halvbrunnen hästgödsel nära Potatisåkern så om någon vill ha är det bara att hämta!

Vi ses i lokalen på Rasmusgatan 3, ingång från Jespersgatan

Mycket välkommen!