Odlingsnätverket Seved – Var med på kompostbygge 19/9!

Efter att ha tagit upp resten av alla potatisar förra onsdagen kunde vi njuta av en underbar måltid på fredagen. Bönor, rödbetor, grillad zuccini och majs, bakad potatis, sauterad mangold och underbar blandsallad – det allra mesta odlat av odlingsnätverkets odlare – vår skördefest bjöd på en fantastiskt trevlig kväll med många besökare.
Tack till alla som var med och gjorde detta möjligt! Tyvärr hanns det inte med att informera här, men mingelbilder kommer!

Veckans onsdagsträff den 19 september kl 18:00 kommer vi att tillsammans bygga en större kompost för den gemensamma odlingen som en dellösning för vår egen näringsförsörjning på Seved. Vi kommer också att gå runt hos odlarna och ta upp olika frågor och önskemål.

Till helgen är det mycket som händer, lördagen 22 september är det loppis på Seved och fr.o.m. kl 12 kan Odlingsnätverket sälja potatis och honung och sprida information om vår förening. På söndag 23 september är vi även bjudna till skördefest på Drömmarnas hus i Rosengård där Odlingsnätverket kommer att delta. Om någon är intresserad och vill vara med på någon av dagarna, kontakta Martina (072-1773770) eller Linnea (0709-900149).

Vi ses vid lokalen Rasmusgatan 3A, ingång från Jespersgatan. Mycket välkommen!