31 oktober från kl 18 – fortsatta vinterförberedelser med Odlingsnätverket Seved

Förra veckan lånade vi Mötesplatsens mustmaskin och alla som kunde bidrog med äpplen. Det blev en succé och många glada mustare fick lära sig vad man kan göra med sin fallfrukt och frukt av andra hands sortering. Förhoppningsvis blir detta en favorit i repris nästa höst!

Onsdagsträffen den 31 oktober börjar kl 18:00

Vi fortsätter att förbereda inför vintern och skördar det som behövs! Hör gärna av dig om du undrar hur just din odling på Seved ska förberedas inför vintern eller har andra frågor angående näringstillförsel, ogräsrensning, skördning, täckning o.s.v.

Vi har valt att flytta aktiviteten att bygga insektshotell till senare i år då vi får möjligheten att ha workshop med professionell holkbyggare!

Vi ses vid lokalen Rasmusgatan 3A, ingång från Jespersgatan.

Mycket välkommen!