Globala Malmö, Slottsträdgården och en nyodling

Vi har tyvärr inte hunnit skriva här i bloggen senaste två veckorna. Under 19-22/11 deltog vi i Globala Malmö (som kanske kommer igen till våren) på Tekniska museet

och arrangerade en välbesökt kväll om ”Stadsodling runt om i världen” på Seved.

Slottsträdgårdsodlingen med Introrehab är nu finfin inför vintern och Odlingsnätverket Seveds odling hjälper personalen där till med att gräva klar. Stort tack för att vi kunnat vara på Slottsträdgården under året! 

Vi har också startat upp en odling till på Herrgården tillsammans med föreningen Al-Nour Drita. Vi har rivit bort buskar och grävt upp lite av gräsmattan. Istället har vi planterat fikon, persikor och blåbär. Plantorna är nu väl inbäddade i löv och vi hoppas på en snäll vinter! Under nästa år kommer vi fortsätta utveckla en trevlig oas med odlingar utanför deras lokal.