Odlingsträff 9/11

Missade ju att lägga upp info om gårdagens odlingsträff…..
 
Limpo har nu tillsammans med MKB ordnat så sommarens färger och Odlingsnätverket syns året om på Seved!! Förra veckan målade Limpo en fantastiskt fin mural i portgången utanför lokalen. 
Samtidigt passade vi bl.a på under förra onsdagsträffen att riva upp tråkiga buskar utanför lokalen. Istället planterade vi massor av fleråriga blommor, kryddor och grönsaker som vi odlat upp i Slottsträdgården. 
Vår lokal fick ett nyslipat golv under helgen och Valeria har skänkt en fin dator till Odlingsnätverket, så nu känner vi oss redo för vintern och aktiviteter även inomhus!
 
Onsdag 9 november
Med start kl 17 är det odlingsträff som vanligt och det finns fortsatt massor att göra! Vi tänkte fortsätta plantera ut de allra sista kryddorna från Slottsträdgården och blomsterlökar. Dessutom har vi tänkt fortsätta att så morötter och andra fröer, testa om de klarar vintern och kommer igång tidigare under våren. Sen hoppas vi kunna också gå runt till alla odlingarna och diskutera vad som behöver rensas bort och hur vi ska vintertäcka odlingarna.
Vi ses utanför lokalen på Rasmusgatan 3, ingång Jespersgatan.
Kom i tid, det blir snabbt mörkt!
 
Vi vill också informera om ”Globala Malmö” som pågår runt om i Malmö lördag 19 till tisdag 22 november:

Nu börjar nedräkningen inför Globala Malmö på riktigt!
– snart kickstartar våra 4 globala dagar!
 
Plocka fram almanackan och ringa in dina favoritaktiviteter i vårt program – förhoppningsvis ska du hitta något för de flesta smaker!
Alla aktiviteter är gratis och öppna för alla! … men till vissa krävs dock föranmälan – anmälningslänkar hittar du på
www.malmo.se/globalamalmo