Onsdag 2/11 Skörda och gräva i Slottsträdgården – Odlingsträff Seved

Hej!
Dagarna blir kortare och kortare men fortsatt lyser de många solrosorna klargula på Potatisåkern
Vi ses redan kl 14 i Slottsträdgården med att skörda, rensa och gräva upp det sista på vår odlingslott. Vi har mängder av fleråriga (perenna) kryddplantor, kronärtskockor m.m. som vi vill ta med till Seved.
 
Med start kl 17 är det odlingsträff som vanligt och vi har verkligen massor att göra! Vi tänkte fortsätta plantera ut resten av vitlöken och fler av blomsterlökarna och plantera ut örterna från Slottsträdgården. Dessutom har vi tänkt prova att så morötter, palsternackor mm redan nu under hösten, så de kommer igång tidigare under våren.
Tidigare under hösten täckte vi ju vinterportulak, spenat, olika krasse-sorter och asiatiska blad med fiberduk. Vi får gemensamt bestämma om vi tycker det är dags att skörda de späda plantorna eller chansa att det går att vänta någon vecka till.
Vi ses i vår nya lokal på Rasmusgatan 3, ingång Jespersgatan.
 
Kom och var med!
Mycket välkommen!