Odlingsträff 25 juli kl 18

Vi har jobbat hårt under våren och sommaren och därför har vissa saker fått
vänta…. som att att uppdatera bloggen….

Linnea är tillbaka efter semestern och håller tillsammans med Martina i nätverksträffarna medan Göran är på en välförtjänt semester. Förra veckan gjorde vi grunden för en sittplats i bönedomen, stolparna sågades och grävdes ner och det planterades och gjordes fint i rundeln på MKB Bragegatans innergård.

Vi kommer att på onsdag fortsätta med att göra klart sittplatsen med sittbänkar, vi ska såga, borra och om vi hinner måla. Det finns en hel del att skörda och sen fortsätter vi att kupa potatisen. Runt om på Seved finns pilestaket som behövs putsas till om vi hinner med det.

OBS!! Bättre väder väntas och det finns fortfarande luckor i bevattningsschemat. Hör av er till Martina på tel.nr. 0703996859 så planerar vi tillsammans!

Kom och var med! Vi ses vid källarlokalen Rasmusgatan 3A, ingång Jespersgatan
Mycket välkommen!

/Linnea och Martina